helicoptervlucht - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu helicoptervlucht - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu

helicoptervlucht

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

12 Oktober 2013 | Nieuw Zeeland, Queenstown

Kan toch echt niet wachten tot morgen. Ik zit nog vol adrenaline.ik heb net de meest geweldige ervaring van mijn leven gehad. In een helicopter met de piloot die de shots van de hobbit heeft gemaakt. En Pete die baas van Mike levert daar materiaal voor. Zoals belichting, camera,s e.d. de vlucht kostte normaal 450 dollar per persoon. Het heette ook middle earth flights . Precies boven het gebied waar de lord of the ring en de hobbit werd gefilmd. Over de besneeuwde toppen, naar een groene vallei , dan over een rivier met vlak naast ons de steile bergwanden.nog nooit van mijn leven zo iets moois meegemaakt. Marijke had tranen van emoties toen we boven in de sneeuw uitstapten . Er mochten maar 6 personen mee en de ouders van Mike gaven hun plaats af aan Marijke en Adam. Zij deden al eens zo,n trip bijmilford sound. Ongelooflijk lief van hun.
Toen we onder aankwamen met een grote glimlach op onze gezichten stond daar uncle Pete. Hij nam Mike mee om de auto te gaan afhalen voor het feest. Schijnbaar een old mobile . Raad, raad, cadeautje alweer.
Wij zitten nu aan de koffie en net kwam een make up artiest binnen (eenvisagiste ) dit was weer n cadeautje van haar werk. Een vriendin is haar haar aan t doen. Het weer is wisselend, dan donker, dan zon. We zullen zien.hhebben er zin in. Deze dag kan al niet meer stuk foto,s komen later .groetjes van iedereen

• 12 Oktober 2013 - 03:45

Monique Henssen:

Hayhay, ik zit nu thuis op nm bankje te genieten van jullie verhalen want in Amerika was internet de laatste dagen slecht en door de lange terugreis(met vertraging) en ut tijdsverschil lag ik toch un paar dagen achter met lezen. Maar wat hebben jullie ut geweldig! En wat un verwennerij! En natuurlijk proficiat met het huwelijk van Carrie en Mike!!! Geweldig he zo n helicoptervlucht? Wij hebben er ook vreselijk van genoten! Echt onvergetelijk! En nu op naar ut grote feest. Ik weet zeker dat ut geweldig gaat worden!! En ut weer... och ja BOEIEN ut zal de pret niet drukken! Wij wensen jullie allemaal un geweldige, onvergetelijke dag toe! Geef Carrie en Mike un dikke kus van ons! Tot gauw xxxxxxxxxxx de Hensjes

• 12 Oktober 2013 - 10:38

Daphne En Peter:

Wát een verwennerij allemaal!! Genieten in de overtreffende trap!
    Op dit moment zijn jullie in 'volle gang' bezig met het vieren! T kan allemaal niet op, maar wat is het jullie gegund!

Liefs van ons X

• 12 Oktober 2013 - 12:15

Josje Smans:

Wat een feest het kan niet op, jullie komen ogen en oren tekort. En wij zijn elke dag benieuwd naar jullie ervaringen.
    MAM HEEFT GENOTEN VAN HET HELIKOPTER VERHAAL. Dit is een onvergetelijke vakantie lijkt wel een achtbaan al die mooie indrukken.
    Vandaag weer een topdag genieten van de bruiloft.xxxxxx

• 12 Oktober 2013 - 12:20

Jo Muyris:

Hallo bofkonten,

fantastisch jullie enthousiasme. geweldig dat we jullie ervaringen van zo veraf toch mee kunnen beleven. Erg leuk om iedere dag te lezen.
    Ook van de Muyrisjes heel heel veel moois toegewenst op de zo lang verwachte huwelijksdag. Het zal wederom een prachtige ervaring worden zo ver van huis. Enjoy the party en geniet van iedere seconde.

Jo en Gemma

• 12 Oktober 2013 - 12:38

Zoontje:

deze berichten maak het er niet makkelijker op dat ik hier zit/;-)
    ik vind het wel echt vet wat jullie daar allemaal doen. alleen de verhalen al zorgen voor kippenvel.
    ik wil nu alle verhaal al van jullie horen.
    helaas kan ik niet heel veel blogs lezen of reageren via de foon.;-(( Druk druk druk)
    maak er nog een leuke tijd van met mijn zusjes de man van mijn zus en de vriend van mijn ander zus.

mis jullie stiekem toch wel.

Kisses

Timmie boy