wine and dine
Door: yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
08 Oktober 2013 | Nieuw Zeeland, Lindis Pass
Rond 12 uur vertrokken naar een wijnkelder "gibston valley" waar een kennis van hun werkt en daar schijnbaar veel te zeggen heeft. Het is onvoorstelbaar wat die amerikaanse ijshoyckeers daar voor elkaar krijgen . Ze lijken wel van die celebreties daar. Eerst een rondleiding gehad van de aardige man die je maar kunt voorstellen . Ze maken daar maar een soort rode wijn, de pilot noir maar dan in verschillende smaken. De witte ook wel de chardonnai en een riesling. Het werd natuurlijk gezelliger en gezelligr .na die tour was er voor ons een tafel gedekt. Het lekkerse eten kwam voorbij met nog eens de nodige flessen wijn. "Schwartzie" hoorde dat we die dag 31 jaar getrouwd waren en kregen nog eens 2 flessen champagne. Die werd daar normaal niet geschonken of verkocht. Het was zo stikgezellig.
Toen kwam de rekening. Die hebben wij maar betaald omdat hete onze "anniversary" was. Voor 8 personen, 200 dollar is 120 euro. Alleen de tour kost normaal al 15 dollar.God, wat voelden wij ons verwend. Ofdat nog niet genoeg was werden we ,s avonds uitgenodigd bij de manager van deijshockey club waar zijn vrouw ons een heerlijk maaltje voor zette. Lamsbout o.a.
De mensen hier zijn ongelooflijk en vinden dit zo normaal.super genoten en nu zijn we wat aan het schillen tot dat ze gaantrouwen om half 4. Ben benieuwd hoe ze er bij lopen, die jeugd. Carrie is nog net zo,n feestbeest en zij zijn nog gaan stappen gisteravond. Wij 4 oudjes waren uitgeteld .
Trouwens vond ddr reacties op facebook over mijn sprong bijhet bungee centrum geweldig. Niet altijd van de kleur van het jasje uitgaan dames. Alleen Lionne wist natuurlijk dat ik dit absoluut niet zou doen. Het idee alleen al!!!
09 Oktober 2013 - 07:30
Monique Henssen:
Hay guys , ik lees ut al, alweer aan de zuip?? Gezellig toch! Gefeliciteerd met jullie 31e trouwdag! En wat worden jullie verwend, geniet dasr maar van. Wij zijn aan de laatste dagen bezig :((((( Morgen hebben we nog wat leuks op de planning staan en overmorgen vliegen we weer terug naar onze kids! En jullie hebben nog 2 weken, dus geniet want hoe leuker je het hebt, hoe sneller de tijd gaat! Heel veel groetjes aan iedereen!!! Xxxx -
09 Oktober 2013 - 08:12
Lionne:
Hey jullie 2. Super om dit weer te lezen. Het water loopt me om 8 u. S' morgens uit mijn mond. Kwijl kwijl. Heerlijk zo'n cullinair verwende dag! Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!
Geniet van de trouwdag van Carrie en Mike, en geef ze een dikke knuff van ons!
Zo ik ga me eens klaarmaken en dan weer naar Daphne naar de schildercursus.
GENIET GENIET GENIET GENIET xxx -
09 Oktober 2013 - 09:26
Gemma Muyris:
Hallo jullie daar
Ten eerste proficiat met jullie 31 ste trouwdag. Dat moet natuurlijk gevierd worden en zoals dat gewoonlijk in onze groep gebeurd, met een lekker glaasje wijn en heerlijk eten. Wat is het toch super he Yvonne dat jij dit nu niet hebt klaar hoeven te maken. Heerlijk met je benen een onder de tafel kruipen bij iemand anders. Normaal ben jij diegene die altijd voor anderen kookt. Maar ja ik denk dat jullie bij terugkomst wel weer moeten afkicken van al die verwennerij. Wij wensen jullie een mooie huwelijksdag van jullie dochter en schoonzoon. Geniet hiervan en geef ze een dikke pakkerd van ons uit Nieuwstadt.
Gr de Muyrisjes -
09 Oktober 2013 - 20:16
Tine,Rud & Jill:
Proficiat aan de jubilarissen!!! 31 jaar zeiden ze op BVN?
We gunnen jullie alle geluk en nog heel veel liefde samen, en als dat dan kan met de meisjes erbij...
En voeg daar dan nog een huwelijksfeest aan toe...en je hebt een ongelooflijk grote portie aan emotie.
To the couple: "Enjoy your day, the family...but most of all...enjoy life, together!"
Kisses from Belgium❤ -
09 Oktober 2013 - 21:13
Milou En Piet :
Halllooo
Wij volgen jullie verhalen iedere dag en kijken naar de foto's.
Volgens mij hebben jullie daar een super tijd, we zouden graag willen ruilen!
Geniet ervan met z'n allen en doe de meiden de groeten van ons.
Groetjes van de lentjheuvel!
Milou en Piet