laatste dag tekapo - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu laatste dag tekapo - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu

laatste dag tekapo

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

04 Oktober 2013 | Nieuw Zeeland, Queenstown

Voor iedereen ff n verhaaltje over de laagste dag farm. Of ja, farm kun je het niet noemen. Ik kreeg vandaag ook een tour in de 4wheel drive op naar Marie hill. Dat is toch gauw rijden van ons naar minstens Maastricht .Die boer bezit n oppervlakte dat is niet normaal.
Speciaal voor Monique nog even, inderdaad heel apart rijden in zo,n jeep.
Maar jullie hebben het zelf moeten doen, dan is het nog spectaculairder .
Boven op de hill heeft Wout nog even geholpen met het hekwerk, dat was omgewaaid door de harde wind. Ook heeft ie nog ff een fotogenomen van het dode schaap die in het dal lag. O h ja, je weet maar nooit, voor hetnageslacht.De beroemde jager boven de open haard!!
Dan weer down the hill naar de farm waar Adam ons de "wool shed"heeft laten zien. Hij demonstreerde hoe en waar de beesten geschoren werden . Nou ik kan je vertellen voor een dierenvriend is zo, n verhaal niet echt geschikt.
Nu zijn die twee nog ff klussen op de boerderij. Wout kan zelfs op vakantie niet zonder houtprojektje . Dus wat gaan wij doen? Raad,raad we gaan de keuken maar weereensin. Die Adam kan ze blijven voeren, die jongen kan eten, niet gewoon meer. Maar goed dat koken haar hobbie is.en ik hoef niet veel te doen, hoef alleen maar aan te schuiven, ook heerlijk.
Morgen begint weer een nieuw avontuur ♥♥

• 04 Oktober 2013 - 10:22

Yvonne Smans:

Zal zelf nog maar ff reageren . Zie bij het nalezen dat t nog altijd strikt van de fouten. Slaat vaak nergens op maar ik hoop dat jullie t in grote lijnen wel begrijpen. Ha,ha. Ik kreeg dat kl..... woordenboek niet van t tablet af. Monique, jou is het waarschijnlijk wel gelukt? Ik denk dat jij de eerste prijs krijgt voor de spelling. Daisy , mooi stukje maar jij moet ons niet ook aan t janken maken hoor ! Ze mist jou ook. Maar veel appen en viberen maar. Xx

• 04 Oktober 2013 - 12:33

Tine & Rud:

Ja, ken ik hoor,Yvonne.
    Als collega verteller-schreiver wil ik ook steeds de prefectie!
    Maar eerlijk waar, wanneer ik nu jouw vergalen lees, maakt het me in fijte niet echt uit dat er foutjes in de tekst staan...
    M.a.w. :" Het introduceert me geen klote...als we maar kunne meereize..."

Geniet van alles, maar bovenal "VAN ELKAAR!!!"

PS. "Woutje, als ik voor jou een vrachtvliegtuig moet charteren voor al het hout...laat maar weten!" Misschien vlieg ik mee en halen we nog één en ander op in CanAlaska. Jo zou daar ook wel zin in hebben...

• 04 Oktober 2013 - 17:57

Josje Smans:

mam smelt bij het zien van de foto van Wout met de hond natuurlijk precies Bo.
    Het is helemaal duidelijk wat je schrijft Yvonne we zijn allang blij dat we mogen mee genieten.
    heb je ook wat foto"s van het huis van Marijke en Adam?
    xxx