wouts verhaal - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu wouts verhaal - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu

wouts verhaal

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

03 Oktober 2013 | Nieuw Zeeland, Queenstown

Adam kwam vanmorgen om 10 uur wout ophalen om mee te werken op de "farm". De eerste schitterende trip was naar "marie hill". Onderweg kwamen ze Brinn tegen dat is de boer zelf.nou, die heeft hem even laten zien hoe je een 4 wheel drive moet besturen. Door rivieren, over bruggen, over bergen. Zo steil dat Wout begon te fluiten. En als Wout begint te fluiten dan wordt het echt spannend. Boven op de top stond eenGPS station voor de vliegvelden .
Op de top spotten zij 11 wilde schapen die zij ,s middags zouden gaan vangen. Terugweg zelfde als heen, alleen leek het nog steiler en de afrondennnog dieper. Ben heel blij dat ik niet in die auto zat!
En Wout maar fluiten en fluiten, hij leek wel toots tielemans .
Voor hem was het een onbetaalbaar rit en sightseeing en dat door een local.Dat gebeurd je op vakantie niet snel.
Ze kwamen tussen de middag nog even snel bij ons lunchen.Marijke had nog snel tussen het schuren door een kokos sinansappelcake gebakken.En ze doet of dat heel normaal is. Kan daar beter een caterinbbedrif starten.
Na de lunch weer de hill op om op de schapen te gaan jagen. Dag wax een onvergetelijke, schitterende ervaring . Hier had hij op gehoopt maar het was alleen maar beter . Ze waren met 4 man en8 honden. Deschapen die niet gevangen kunnen worden moeten doosjes houten worden. Anders kunnen ze ziekten verspreiden. De samenwerking tussen de honden en de mannen was ongelooflijk om te zien. De rest vertelt hij jullie natuurlijk in geuren en kleuren wel zelf maar moet wel nog ff vertellen dat hij in een schot een schaap heeft neergeschoten . Hij was er zelf verbaasd over.
Het was trouwens vandaag so wie so een geweldige lentedag, warm zelfs. Nu nog een schitterende sterrenlucht als toetje. Xxxx

• 03 Oktober 2013 - 13:27

Linda:

Het klinkt onwijs gaaf!!!!
    Al die honden en het werken met de schapen.
    Prachtige fotos trouwwens!

• 03 Oktober 2013 - 19:32

Josje Smans:

Heerlijk wat een verhaal en wat een avontuur.Dit is wat je een top vakantie noemt wout.Je bent een echte schaapsherder op die foto. wat locals betreft je bent net een van daar. Marijke en Yvonne recepten graag bewaren.
    Zo te horen genieten jullie volop. Yvonne super dat je ons zo laat meegenieten!
    Liefs, Josje xx

• 03 Oktober 2013 - 19:47

Monique Henssen:

Wat un verhaal! Ik kan me voorstellen dat toots tielemans stikjaloers zou zijn geweest! Ik heb jouw verhaal wel 6x opnieuw moeten lezen, want ik kon door de tranen van ut lachen geen letter meer lezen!! Ik zie het hele verhaal zo voor me! Echt geweldig!! Ik weet zeker dat jullie nog meer van dat soort dingen gaan meemaken, dus hou ons op de hoogte. Misss joeeee xxx

• 03 Oktober 2013 - 22:09

Josje Smans:

ha Lieverds,

Oma heeft het verhaal van Wout gelezen en is ervan overtuigd dat dit een droomvakantie voor jullie is.
    Natuurlijk het samenzijn met de meiden maar ook deze prachtige omgeving.
    jullie krijgen allemaal een dikke "poen "en geniet ieder minuut van de dag.

xxxx mam

• 04 Oktober 2013 - 07:53

Daisy:

Wowww! Prachtige, bijzondere foto's en natuurlijk verhalen. Inmiddels wordt het lezen van jullie berichten en bekijken van foto's een mooi ritueel waar ik mijn werkdag mee begin (lees: een gevoel van jaloezie bekruipt me). Deze reis is ideaal voor jullie. Zo te zien hebben jullie een heerlijke tijd samen!

Woutje ziet er al uit als een echte (fluitende) local. Hahaha, ik kan er helemaal een voorstelling van maken. De keren dat ik Wout heb horen fluiten was dit echter in een andere context (Beneden aan de trap-->Fieeewt "eten is klaar!", Fieeewt "kom je moeder eens helpen", Fieeewt "we zijn thuis" etc.), maar nog nooit uit "angst" ;-)

Moet eerlijk zeggen dat het gemis nu meer aanwezig is. Vanochtend weer janken in de auto (zoals Marijke ook al weet). Ik ben ontzettend blij voor jullie dat jullie samen zijn en van elkaar genieten.

Heel veel liefs
    X Dees

• 05 Oktober 2013 - 14:03

MIa Kellerhus:

Geweldig wat jullie allemaal zien en meemaken, blijf genieten van elkaar en alle moois!!!'
    groetjes, Mia en Cor.