arrowtown - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu arrowtown - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Yvonne Smans - WaarBenJij.nu

arrowtown

Door: yvonne

Blijf op de hoogte en volg Yvonne

29 September 2013 | Nieuw Zeeland, Queenstown

Hai guys,
Op de allereerste plaats sorry voor mijn vele typfouten . Waarschijnlijk te snel getypt en niet gekeken naar de tekst.Leek nergens op.De robbie was natuurlijk de hobbit enz.
Vandaag een hele mooie rit gemaakt naar het goudzoekersdorpje Arrowtown. Daar was de eerste nederzetting van chinezen die hun geluk kwamen zoeken.
Maar halverwege de rit kwam er een kink in de kabel.W ij stopten bij eenhistoric site. Een van de oudste bruggen over het meer. Toen weterugkwamen bij de auto bleek deze niets meer te doen.Waarschijnlijk iets met de accu. Wat nu? Mike gebeld maar Carrie had auto naar werk. Dan maar een kennis gebeld die in de buurt woont.Deze zou met kabels komen.Nou, ook een boerin heeft startkabels nodig toch?
Ineens stopt er een grote auto naast ons.De man stapt uit enhaalt een paar startkabels uit de auto. Hij kwamen met de fiets langs ons en zag schijnbaar wat ons probleem was. Is zijn auto gaan halen en teruggereden.Geweldig toch!
Ondertussen kwam ook de kennis aan, zijn met haar mee naar huis gereden om koffie te drinken. Om daarna te zien of de auto meteen startte.
Supergezellig zitten we ineens aan de koffie met een stel nieuw zeelanders
Van het ijshockey.

van het ijshockey