eerste dag nw zeeland
Door: yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
28 September 2013 | Nieuw Zeeland, Queenstown
En daar waren ze dan . Onze meisjes! Wat een heerlijk gevoel.had ze zo kunnen doodknuffelen .
Daar gingen we dan rijdend d in Marijkes stationcar een echte auto voor een nieuwe boerin. Een deukje meer of minder dat maakt voor deze auto niets meer uit. De rit naar ons huis was al adembenemend . Inmiddels is het -)zonnetje gaan schijnen . Ik heb alleen maar met open mond naar buiten gekeken. Het ziet er naar uit alsof het een sprookjesland is. Alsof het gecreëerd is. Wanneer je naar de film van de robbie kijkt denkt je toch eigenlijk ook dat het niet echt is. Nou mensen , geloof me, het is echt. De bergen zijn allemaal puntig . Niet als een bergketen, daar tussendoor slingert een prachtig meer. Ons huis ligt op bijna het hoogste punt van zo, n berg . En wat voor een huis!! Overal ramen met uitzicht op al dit prachtigs .
Marijke woont tot dinsdag bij ons dan gaan we naar , haar, boerderij . Vanmorgen al gaan ontbijten bij hun favoriete plekje waar bekenden werken. Bij carrie in de supermarkt gaan winkelen. Ga zometeen met marijke koken, carrie en mike komen eten.
Ga ff pitten en tot de volgende keer. Doei
28 September 2013 - 04:58
Monique Henssen:
Hey Yvonne, jullie zijn goed aangekomen lees ik. Wat moet ut un heerlijk gevoel zijn geweest om je meiden weer te zien! Ik kreeg al kippevel toen ik het las!! Ach en die sterke drank! Het wordt vast een mooie bruiloft zonder Rum en wodka! Wij genieten ook nog steeds. Geef je de meiden un dikke kus van ons? Tot schrijfs! Doeidoei xxxxx -
28 September 2013 - 09:19
Peter:
Ik ben heel blij voor jullie dat je de meiden weer hebt kunnen vasthouden. Laat ze voorlopig maar niet meer los. Wat een uitzicht!! Groeten en knuffels van ons xx -
28 September 2013 - 10:24
Linda:
Hoii Yvonne en Wout! Heel erg fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen. Was de uren al aan het aftellen dat jullie in het vliegtuig zaten. De omgeving klinkt prachtig. Heel veel plezier daar!
Xjes Linda -
28 September 2013 - 10:34
Piet Geenen:
Veel groetjes naar jullie en geniet van het samen zijn.
Zal eentje extra drinken op het verlies van de drank.
geniet
Groet Piet en kids -
28 September 2013 - 10:58
Wies En Jan:
Hallo Yvonne en Wout
Wat een heerlijk gevoel voor jullie en je moet er wat voor over hebben. Goed dat jullie weer goed zijn aangekomen jammer van de drank. Hoop dat jullie weer een mooie tijd hebben aan de andere kant van de wereld en veel plezier hebben tot horens gr. Wies en Jan -
28 September 2013 - 11:09
Daphne:
De foto's spreken voor zichzelf!! Geniet geniet geniet!
x -
28 September 2013 - 11:18
Eric Breidenbach:
Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Jij vertelt iets over de reis dat ie lang was en dan te bedenken dat jullie tegen mij zeiden; ga toch mee het stelt niets voor, IK VOND DE REIS NAAR PORTUGAL AL LANG!!! Enfin goed om te zien dat het de meiden goed gaat, geniet er van en geef ze een echte opa Boeddha knuffel!!! xxx -
28 September 2013 - 12:03
Herman En Ghislaine:
Hoi,hoi, Goed om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. Wel een domper op de feestvreugde dat de drank de overtocht niet gehaald heeft, maar daarom zal de pret niet minder zijn. We zullen er eentje of meer extra op drinken voor borrels die jullie moeten missen. Leuk om van jullie te horen, graag foto's, dan hebben we het gevoel dat we er ook 'een beetje bij zijn'. Herman en Ghislaine xxx -
28 September 2013 - 12:14
Ghislaine:
Hoi Yvonne, nog even een vraagje: hoe krijgen wij een foto bij ons profiel; zou het een stuk persoonlijker maken..... xxx -
28 September 2013 - 13:44
Paul En Betty:
Ha lieverds, we gaan jullie beslist volgen en genieten van jullie verhalen. Heel veel plezier daar in het verre NWZ.
Yvonne, heeel veeeel knuffelen met je meiden dat heb je ook lang moeten missen. -
28 September 2013 - 16:59
Lionne:
Duimpjes omhoog! Ha ha. Super dat jullie weer bij elkaar zijn! Geniet ervan, en geef Carrie en Marijke een dikke knuf van de tant!
Jammer van de drank, dan maar bier en wijn drinken!
De foto's op FB en het reisverslag zijn prachtig! We genieten ervan!
Liefs Lionne xxx -
28 September 2013 - 17:47
Tim Smans:
ik ben zo jaloers. ik denk nu echt. daar had je bij kunnen zijn. maar ja mijn nieuwe baantje is ook niet verkeerd. Ik lees gewoon jullie verhalen en dan ben ik er toch een beetje bij.
veel liefs
Jullie zoon(tje) -
29 September 2013 - 10:47
Jo Muyris:
Hallo Smansjes,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Jullie krijgen de groetjes eveneens van Rudy, Tine en Jill. Daar verblijven wij dit weekend. Er zijn meer dingen in het leven dan drank. Wij vinden allemaal dat jij een dikke nek hebt. Pas een uur in NZL en dan al spreken van ons huis. Rudy was ook blij dat hij alle verslagen van jullie kon lezen. Hij gaat vanaf nu ook meegenieten van jullie avonturen. Vele groeten vanuit ONS HUIS aan jullie tafel, vanuit de Ardennen.
Jo, Gemma, Rudy, Tine en niet te vergeten JILL.